понедельник, 6 августа 2018 г.


Картинки по запросу вихід на роботу після відпустки

Літо добігає кінця, а це значить, що в кожного з нас є шанс стати жертвою так званого «післявідпускового синдрому». 
І не дивно – адже ще вчора ви насолоджувались морськими хвилями чи прогулянками якимось європейським містом, а вже сьогодні життя безцеремонно зіштовхнуло вас з трудовою реальністю.Поширена думка, що людина після приємної відпустки готова з новими силами приступити до роботи, - міф. Насправді повернутися на рівень колишньої працездатності людина може лише через кілька днів після повернення. Щоб по максимуму знизити неприємний ефект неминучою післявідпустковою депресії, слід, як вважають фахівці, не забувати про свою роботу навіть на відпочинку. 
На адаптацію після відпустки йде не один день, адже потрібно заново перелаштовувати свій життєвий ритм та звикати до нього.

Скористайтеся порадами, які допоможуть швидше "ввійти в колію":

1. Під час першого робочого тижня намагайтесь зробити те, чого не встигли за відпустку – прочитайте відкладену книгу, подивіться давно запланований фільм. Це допоможе розтягнути відчуття відпочинку.
 
2. Рівномірно розподіліть справи, що накопичилися за час вашої відсутності на робочому місці. Не намагайтесь виконати все і одразу. Але і не затягуйте – ризикуєте відкласти їх до наступної відпустки.

3.Не варто брати додаткові вихідні або лікарняний одразу після основної відпустки. Це лише затягне вашу адаптацію до звичного життя. Оптимальним варіантом буде одразу пережити повернення до роботи, а не робити це декілька разів.

4.Тим, хто турбується про вихід на роботу після відпочинку,  радимо запланувати на вечір першого робочого дня щось цікавеньке.

       Також важливо розуміти, що всю і відразу роботу, яка накопичилася під час вашої відсутності,  виконати неможливо, тому проранжуйте усі наявні завдання і почніть виконувати поступово – за рівнем їх важливості.

І, так, життя після відпустки є! І воно цікаве і надихаюче, адже робота допомагає нам не тільки заробляти, але і розвиватися, займаючись цікавими проектами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий